Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HANTILLVERKAD FÖRLOVNING & VIGSELSRINGAR BOKA KONSULTATION 072 003 79 79 INFO@HOUSEOFJEWELRY.SE

HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM

VÅRT LÖFTE
  • Livstidgaranti och 14 dagars returrätt (se köpevillkor för mer info).
  • Leverans cirka 1 vecka.
  • Exklusiv förpackning.
  • Fri Frakt.
  • Fri storleksjustering.
  • Konfliktfria naturliga ädelstenar
HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM det enkelt för dig att köpa kvalitetssmycken till bästa pris. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd och känner dig trygg med ditt köp. Därför vill vi ge dig så mycket vägledning och information som möjligt i jakten på de perfekta smyckena som passar dig. 
Kvalificerade designers och hantverkare arbetar dagligen i vår ateljé på Odenplan för att uppnå bästa resultat både vad gäller material, kvalitet och tillverkning. Denna grundläggande egenskap skiljer HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM från alla konkurrenter då vi har förmågan att möta varje enskild kunds behov genom att skapa eller modifiera skräddarsydda produkter.
HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM ger äntligen kunder från hela Sverige möjligheten att besöka oss även digitalt och få tillgång till våra unika erbjudanden. Våra priser är extremt konkurrenskraftiga, med möjligheten att spara upp till 50%. Vi kan erbjuda dessa låga priser på grund av att vi tillverkar smyckena, det betyder att du köper utan mellanhänder och därför till bästa pris. 
 
info@houseofjewelry.se
www.houseofjewelry.se

Kundvagn

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt Spend 0 kr for free shipping

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är för närvarande tom.