Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HANTILLVERKAD FÖRLOVNING & VIGSELSRINGAR BOKA KONSULTATION 072 003 79 79 INFO@HOUSEOFJEWELRY.SE

HÅLLBARHET

ÅTERVUNNET GULD

Vi arbetar dagligen med att minska vårt miljöavtryck så mycket som möjligt. Vi tillverka alla smycken i återvunnet material och idag är mer än 80% av kollektionen i återvunnet guld. Vi strävar mot en framtid där hela sortiment är miljömedvetna smycken skapade enbart i återvunnet material. Vi tror på omtanke, hållbarhet och att ta vårt ansvar för vår planet.

ETISKA DIAMANTER

Över tio miljoner människor världen över är anställda i diamanthandeln inom gruvarbete, slipning/polering, distribution och detaljhandel. Diamanter är etiska när ingen del av deras vinst har använts för att finansiera olaglig verksamhet som terrorhandlingar eller brottslighet, och när människorättsföreskrifter har följts utan utnyttjande längs diamantens resa. House of Jewelry Stockholm köper ädelstenar endast från legitima källor som inte är inblandade i finansiering av konflikter, och i enligt Förenta Nationernas resolutioner och Kimberliprocessen. 

Kundvagn

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt Spend 0 kr for free shipping

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är för närvarande tom.