Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HANDGJORDA FÖRLOVNINGS- OCH VIGSELRINGAR BOKA KONSULTATION: 08 33 34 04 INFO@HOUSEOFJEWELRY.SE

VI STÅR FÖR KVALITET TILL BÄSTA MÖJLIGA PRIS!

VÅRT LÖFTE 

  • Livstidgaranti och 14 dagars returrätt.

  • Prisgaranti.

  • Leverans inom 1 vecka.

  • Exklusiv förpackning.

  • Fri Frakt. 

  • Fri storleksjustering och fri service.

  • Konfliktfria naturliga ädelstenar.

Sedan 1987 gör HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM det enkelt för kunder att köpa kvalitetssmycken till bästa pris. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd och känner dig trygg med ditt köp. Därför vill vi ge dig så mycket vägledning och information som möjligt i jakten på de perfekta smyckena som passar dig. 

Kvalificerade designers och hantverkare arbetar dagligen i vår ateljé på Odenplan för att uppnå bästa resultat både vad gäller material, kvalitet och tillverkning. Denna grundläggande egenskap skiljer HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM från alla konkurrenter då vi har förmågan att möta varje enskild kunds behov genom att skapa eller modifiera skräddarsydda produkter.

HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM ger äntligen kunder från hela Sverige möjligheten att besöka oss även digitalt och få tillgång till våra unika erbjudanden. Våra priser är extremt konkurrenskraftiga, med möjligheten att spara upp till 50%. Vi kan erbjuda dessa låga priser på grund av att vi är grossister, det betyder att du köper utan mellanhänder och därför med motsvarande kvalité, till bästa pris. Om du inom Sverige hittar en produkt med samma specifikationer till bättre pris, matchar vi det naturligtvis.

MinDiamant Norden AB

559278-9175

Godkänd för Fskatt

Västmannagatan 69

113 26 Stockholm

info@houseofjewelry.se

www.houseofjewelry.se

Tel. 072 003 79 79