Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HANDGJORDA FÖRLOVNINGS- OCH VIGSELRINGAR BOKA KONSULTATION: 08 33 34 04 INFO@HOUSEOFJEWELRY.SE

FRAKT

 

Din text ger tydlig information om företagets frakt- och returpolicy. Här är texten med några språkliga justeringar för klarhet:

**Frakt:**

HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM erbjuder gratis och försäkrad frakt på alla beställningar. När din beställning lämnar vår ateljé kommer du att få ett spårningsnummer för att kunna följa din leverans. Vi rekommenderar att du, vid leverans, öppnar paketet och inspekterar produkten för eventuella skador. Om du upptäcker några skador, vänligen fyll i ett skadeformulär och avvisa leveransen.

Vi samarbetar med Postnord för att leverera smyckena inom hela Sverige. Paketet skickas som REK (Rekommenderat brev) och överlämnas endast om adressaten skriver under och personligen hämtar försändelsen.

Returer:

Du har möjlighet att returnera din vara till HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM inom 14 dagar från det att du beställde den inom Sverige och få återbetalning om du ångrar ditt köp. Ångerrätten gäller från den dag du tar emot varan. Du har rätt att undersöka produkten, men för att kunna ångra köpet måste den vara i väsentligt oförändrat skick. Var därför försiktig när du provar produkten, såsom ringar, halsband eller örhängen. Produkten bör skickas tillbaka till oss med försäkrad försändelse eller personlig återlämning i vår ateljé enligt överenskommelse om tid. Köparen ansvarar för returportot. För mer information om returkostnader, se Postnord. Vänligen meddela oss inom angiven tidsfrist om du vill använda ångerrätten.

Inom 14 dagar från den dag du tar emot varan har du även rätt till en fri storleksjustering av din ring med fri frakt och fri retur.

Observera att specialbeställningar och varor som har blivit graverade är undantagna från ångerrätten, och en återställande avgift på 750 kr utgår vid gravering.

För alla beställningar, oavsett produkttyp, över 50 000 kr gäller inte ångerrätten.