Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HANTILLVERKAD FÖRLOVNING & VIGSELSRINGAR BOKA KONSULTATION 072 003 79 79 INFO@HOUSEOFJEWELRY.SE

5-STJÄRNIG UPPLEVELSE

 
1) SNABB LEVERANS 
Vi handtillverkar din smycken inom 7 dagar. 
2) CERTIFIERAD KVALITET
Hos HOUSE OF JEWELRY STOCKHOLM levereras alla diamanter med äktehetscertifikat. Diamanter större än 0,3 karat eller mer levereras även med ett diamantcertifikat från världens mest ansedda diamant institutioner som GIA eller IGI. Om så önskas kan vi inkludera ett värderingsintyg från en Svensk oberoende värderare, till ett reducerat pris. 
3) PRIS MED GARANTI
Våra priser är extremt konkurrenskraftiga, med möjligheten att spara upp till 40%. Vi kan erbjuda dessa låga priser på grund av att vi är grossister, det betyder att du köper utan mellanhänder och därför med motsvarande kvalité, till bästa pris. Om du inom Sverige hittar en produkt med samma specifikationer till bättre pris, matchar vi det naturligtvis.
4) LIVSTIDGARANTI
Vi ger en livstidsgaranti för fabrikationsfel på alla våra varor. Vår garanti gäller inte vid vårdslös hantering/användning av varan.
5) FRIA RETURER 
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan, förutsatt att varan är oanvänd och i nyskick tillsammans med sin originalförpackning. Se köpevillkor för mer info.
 
...VI FINNS FÖR DIG tveka aldrig att kontakta oss, oavsett fråga... E-post: info@houseofjewelry.se. Telefon: 072 003 79 70 eller besök oss i vår ateljé på Västmannagatan 69 i Stockholm. 

Kundvagn

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt Spend 0 kr for free shipping

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är för närvarande tom.